Ακρως χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού και στην Ηπειρο .[photos]


Απο εχθές ξεκίνησαν  και στην Ηπειρο οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες  , ενώ είναι αισθητή και η πτώση της θερμοκρασίας.
Μέχρι στιγμής το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ,παρά τις διαρκείς βροχοπτώσεις.
Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στους οδηγούς που σκοπεύουν να κινηθούν μέσω  της Εγνατίας Οδού  , όπως  προειδοποιούν και οι σχετικές πινακίδες κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Προσοχή απαιτείται και  στην κίνηση των οδηγών  στο επαρχιακό  οδικό δίκτυο.
Στην περιοχή της Λάκκας Σουλίου  ,από όπου και οι φωτογραφίες ,αρκετά σημεία του  οδοστρώματος έχουν πλημμυρίσει ,ενώ σε κοντινή απόσταση απο τον οικισμό Τύρια, στο σημείο που είχε πληγεί απο την περσινή κακοκαιρία ,  η  πλαγιά έχει  εκ νέου υποχωρήσει   ,με τα δέντρα να έχουν παρασύρει καλώδιο  κολώνας της ΔΕΗ  και αν  οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν προβούν σε κοπή αυτών ,ελλοχεύει κίνδυνος να κοπεί το καλώδιο και να μείνουν χωρίς ρεύμα σπίτια της περιοχής.

Ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένονται και αύριο Κυριακή, ενώ "άσπρη" μέρα αναμένεται να δουν οι κάτοκοι των ορεινών και ημιορεινών περιοχών.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή το χθεσινό έκτακτο δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων απο την ΕΜΥ ,εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ,ζητώντας απο  όλους τους Δήμους να είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, ενώ παράλληλα εφιστά και την προσοχή των πολιτών .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]