ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σε λίγη ώρα ο γάμος της χρονιάς στο εκκλησάκι στο Σκορπιό(photos)

Σε λίγη ώρα η Εκατερίνα  Ριμπολόβλεβα πρόκειται να βιώσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της ..
Θα σταθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου Juan Sartori για την τέλεση του θρησκευτικού γάμου τους  στο νησί Σκορπιός ,47 χρόνια μετά απο  τον θρυλικό  γάμο  του  Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκυ  .

Στις 18.00 το απόγευμα οι 50  μόλις καλεσμένοι  και οι οικογένειες του ζευγαριού 
πρόκειται να παρευρεθούν στο εκκλησάκι που υπάρχει στο νησί για το μυστήριο που θα τελέσει ο Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ Θεόφιλος μαζί με Ρώσο ιερέα , αφού η λειτουργία θα ακουστεί και στα ρωσικά 

Στο λιμάνι του Σκορπιού ,μια ώρα  πριν τον γάμο (16.58) που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες,υπάρχει  μια κινητικότητα ,διακρίνονται οι 2 πολυτελείς θαλαμηγοί ,η μια του Ριμπολόβλεφ και η άλλη αυτή που θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους  ,φορτηγά με τα απαραίτητα για τη δεξίωση και 300 περίπου εργαζόμενοι ,όσοι ακριβώς βρίσκονταν και στο περσινό πρώτο πάρτι της Εκατερίνα .


Ενώ  όμως όλοι κάνουν λόγο για τον γάμο της χρονιάς σε τίποτα δεν θυμίζει την ένταση και την κινητικότητα που επικρατούσε πέρσι το καλοκαίρι τόσο στον Σκορπιό όσο και στο Νυδρί ,λίγο πριν το μεγάλο πάρτι που είχε διοργανώσει η νέα ιδιοκτήτρια του νησιού.
Το μόνο που είναι ίδιο  είναι τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας  που  ισχύουν και στον γάμο της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα.

Οπως μας είπαν κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων στο Νυδρί όλα κυλούν ήσυχα και μόνο οι συνεχείς περιπολίες των σκαφών του Λιμενικού και  κάποιοι φωτορεπότερ που βρίσκονται στο Νυδρί δείχνουν πως κάτι συμβαίνει. 
"Είναι σαν να γιορτάζει κάποιος και να έχει τα φώτα στο σπίτι του κλειστά Ισως το βράδυ απο τις μουσικές να καταλάβουμε πως σήμερα έγινε ο γάμος της χρονιάς όπως λέτε"μας είπε χαρακτηριστικά κάτοικος στο Νυδρί και ιδιοκτήτης  καταστήματος .
Ενώ  ένας ηλικιωμένος έδειξε να αδιαφορεί για τον γάμο και να νοιάζεται για τον ΕΝΦΙΑ που πρέπει να πληρώσει ως τις 30 του μήνα ,λέγοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια :
"Η ώρα η καλή στους ανθρώπους ,τι με νοιάζει όμως εμένα παιδιά ,πως θα πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ και πότε θα πάρω τη σύνταξη του Νοεμβρίου  αυτό με νοιάζει ,ξέρετε να μου πείτε ;
"
"Στο γάμο του Ωνάση όλο το Νυδρί κινούνταν σε ρυθμούς γιορταστικούς τώρα όλα κινούνται σε πολύ χαλαρούς,καθημερινούς ρυθμούς .
Αλλοι άνθρωποι οι νέοι ιδιοκτήτες δεν θυμίζουν σε τίποτα τον Αριστοτέλη "ήταν τα λόγια έτερου ηλικιωμένου που απολάμβανε τον καφέ του σε μαγαζί της περιοχής .

Μπορεί οι κάτοικοι στο Νυδρί να μην βιώνουν έντονα τον γάμο της χρονιάς αυτό  όμως που  σίγουρα προέχει  είναι να τον βιώσει όπως επιθυμεί το ζευγάρι !
Αλλωστε η ίδια η Εκατερίνα σε συνέντευξή  της στην εφημερίδα ,Το Βήμα ,είχε αποκαλύψει πως ήταν επιθυμία τους  ο γάμος να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο , με λιγοστούς καλεσμένους ..με σεμνότητα και διακριτικότητα .
Η ώρα η καλή λοιπόν στην 27χρονη Εκατερίνα και στον σύντροφό της Juan Sartori!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]