Το πιο τραγικό φινάλε την υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη...Συντετριμμένος ο θείος του 20χρονου ...(Δηλώσεις του κ.Βιδιαδάκη και των κ.Τσούκαλη και Βρόσγου) Βίντεο.

Τραγικό φινάλε στην υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου ..
Ο σπουδαστής του οποίου τα ίχνη αγνοούνταν απο το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου εντοπίστηκε σήμερα στις 08.00 το πρωί απο ζευγάρι στην περιοχή της Ανατολής. 
Αμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές που έσπευσαν στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου σπουδαστή ανάμεσα σε βάτα , σε κατάσταση  σήψης   και σε κοντινή απόσταση απο τον ιχθυογεννητικό σταθμό της περιοχής. 
Δίπλα στον σπουδαστή βρέθηκε ένα μαχαίρι ενώ έφερε τραύματα στο ένα του χέρι.
Απο το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  βρίσκονται στην περιοχή ενώ στις 13.00 περίπου έφτασε και   το τμήμα εγκλημάτων  κατά ζωής απο τη Θεσσαλονίκη.
Ο ιατροδικαστής κ.Βουγιουκλάκης που βρέθηκε στο σημείο έκανε και την πρώτη αυτοψία Τα πρώτα στοχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια ,η αστυνομία όμως εξετάζει  όλα τα ενδεχόμενα. 
Συνετριμμένος ο θείος του 20χρονου κ.Βιδιαδάκης αρνήθηκε να δώσει περισσότερες  λεπτομέρειες για την τραγική εξέλιξη και ζήτησε απο τα τοπικά Μέσα να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια, ενώ σε ερώτηση  δημοσιογράφων αν περνούσε όλες αυτές τις μέρες το κακό απο το μυαλό τους σημείωσε πως περνούσε και το κακό αλλά δεν σταμάτησαν στιγμή να ελπίζουν πως ο Βαγγέλης τους ήταν στη ζωή ...Υπογράμμισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία που είναι και η μόνη αρμόδια να δώσει απαντήσεις για αυτή την κατάληξη.
"Θα αποδοθεί δικαιοσύνη ,πως θα μπορούσε άλλωστε να μην αποδοθεί χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή ,ένα νέο παιδί μόλις 20 χρονών ",σημείωσε χαρακτηριστικά  ο κ.Βιδιαδάκης για να συμπληρώσει πως "Εχουμε εμπιστοσύνη στον κ.Βουγιουκλάκη  και αναμένουμε το πόρισμα στο οποίο θα καταλήξει ".
Λακωνικοί  στις δηλώσεις του και οι δύο ιδιωτικοί ερευνητές που είχαν αναλάβει την  την υπόθεση ο κ.Τσούκαλης και ο κ.Βρόσγος δήλωσαν και αυτοί συντετριμμένοι απο την εξέλιξη της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη χωρίς  όμως να θελήσουν να υπεισέλθουν σε  περισσότερες λεπτομέρειες.
Σοκαρισμένοι  και οι συμφοιτητές του Βαγγέλη στη Γαλακτοκομική Σχολή αδυνατούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν  ποτέ πια ανάμεσά τους τον συμφοιτητή τους  ..
Πριν απο λίγη ώρα η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη μετεφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροτομής απο τον καθηγητή Ιατροδικαστικής κ.Θ.Βουγιουκλάκη. 
Επίσημες ανακοινώσεις απο την αστυνομία αναμένεται να γίνουν μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης και την ανάλυση όλων των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]