Είδαμε ..."άσπρη" μέρα στα Γιάννενα!Ελεγχόμενη αυτή την ώρα η κατάσταση στο Δήμο (Βίντεο).

Μια μαγική ..εικόνα αντίκρισαν σήμερα οι κάτοικοι των Ιωαννίνων, καθώς η πόλη "φόρεσε"...τα "λευκά" της !
Απο τις 07.30 η χιονόπτωση ήταν πυκνή  και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ένταση 
Προβλήματα στους  δρόμους  μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά με τους δρόμους  στο λεκανοπέδιο να είναι  στο σύνολό τους καθαροί 
Μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου εργάζονται για τον αποχιονισμό και την αποφυγή προβλημάτων απο  συγκεντρωμένες ποσότητες χιονιού στο οδόστρωμα όπου  αυτό κρίνεται απαραίτητο Η θερμοκρασία  αυτή την ώρα στους 0 βαθμούς ενώ απο το μεσημέρι αναμένεται να σημειωθεί σημαντική πτώση
 Σύμφωνα με την ΕΜΥ πυκνές θα είναι   σήμερα οι χιονοπτώσεις και στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου 

Ελεγχόμενη αυτή την ώρα η κατάσταση στο Δήμο Ιωαννιτών 

Ελεγχόμενη είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στο Δήμο Ιωαννιτών σε σχέση με τα προβλήματα που προκαλεί η χιονόπτωση που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί. 
Όλος ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται «επί ποδός» υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Νάστου και σε συνεργασία με το μηχανισμό της Περιφέρειας και μισθωμένα ιδιωτικά μηχανήματα, «η προσπάθεια είναι να διατηρηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται», όπως υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος.
Οι δρόμοι μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων και αυτοί στις «πεδινές» περιοχές του Δήμου δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Συνεργεία του Δήμου έχουν ρίξει αλάτι, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, ενώ συνιστάται να  αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.
Μηχανήματα εργάζονται από το πρωί για να διατηρήσουν ανοιχτό το δρόμο που οδηγεί στο ΧΥΤΑ ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η αποκομιδή των απορριμμάτων. 
Εκεί που δίνεται έμφαση αυτή την ώρα είναι η διατήρηση σε καλή κατάσταση των δρόμων που οδηγούν σε περιοχές του Δήμου Ιωαννιτών με ψηλότερο υψόμετρο. 
Στα Μάρμαρα αυτή την ώρα γκρέιντερ εργάζεται και στους δρόμους εντός του οικισμού. 
Μηχανήματα είτε του Δήμου, είτε μισθωμένα, καθαρίζουν τους «ορεινούς» δρόμους προς Λιγγιάδες, Κρυόβρυση, Μάζια, Δαφνούλα, Κράψη, Κοσμηρά, Ασβεστοχώρι, Κόντσικα κ.λ.π.
Όλα τα σχολεία του Δήμου λειτούργησαν κανονικά το πρωί.

Οι προσπάθειες του Δήμου αυτή την ώρα συνεχίζονται σε όλα «τα μέτωπα» καθώς τα καιρικά φαινόμενα είναι σε εξέλιξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]