Η NASA δεν είπε ποτέ ότι η Γη θα μείνει για 6 ημέρες στο σκοτάδι

Η «είδηση» ότι σύμφωνα με τη NASA η Γη θα βυθιστεί στο σκοτάδι για 6 ημέρες, από τις 16 έως τις 22 Δεκεμβρίου, εξαιτίας ηλιακής καταιγίδας είναι ψεύτικη, είναι φάρσα, αν και πολλοί την πίστεψαν.
Η αρχική ανάρτηση έγινε στο σάιτ Huzlers.com, το οποίο είναι γνωστό ότι γράφει ψέματα και βλακείες για να διασκεδάζει ο κόσμος. Ωστόσο, πολλοί θεώρησαν ότι η φάρσα – ανάρτηση είναι πραγματική, άρχισαν να τη διαδίδουν και να την αναδημοσιεύουν.
Δυστυχώς και πολλά Ελληνικά blog αναδημοσίευσαν τη φάρσα ως πραγματικό γεγονός.
Η φάρσα όπως κυκλοφορεί στο Ελληνικό διαδίκτυο αναφέρει:
Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.
Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.
Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει διάρκεια 216 ώρες.
Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.
«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.
Όσοι με ανευθυνότητα διέδωσαν και αναμετέδωσαν τη φάρσα ως πραγματική είδηση, ας φροντίσουν να πουν την αλήθεια στους αναγνώστες τους.
Με την ειδησεογραφία δεν παίζουμε, ούτε με τους ανθρώπους που μας διαβάζουν και μπορεί να παρασυρθούν από τέτοια δημοσιεύματα.

ΠΗΓΗ:tribune.gr

via:thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]