ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κακοκαιρία με χιόνια και βροχές το Σαββατοκύριακο

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο σε μεγάλο μέρος της χώρας μας, με βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Πιο αναλυτικά  και σύμφωνα με το Greek-weather.org:

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη κεντρική και ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, αλλά και στα νησιά του βορειοανατολικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου. Ακραία θα είναι τα φαινόμενα το πρωί του Σαββάτου στη Θράκη. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε τμήματα της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας. Πυκνά χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης, σε υψόμετρο άνω των 800-900 περίπου μέτρων. Θα το στρώσει πάνω από τα 1100-1200 μέτρα υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι στα πελάγη, από βόρειες γενικά διευθύνσεις.

Τη Κυριακή τέλος, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στη κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, στις Κυκλάδες, τη Κρήτη, τα Δωδεκάνησα. Τοπικές βροχές θα πέσουν σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της ανατολικής και νότιας Πελοποννήσου. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης, σε υψόμετρο άνω των 800-900 περίπου μέτρων. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση. Οι βόρειοι άνεμοι θα συνεχίσουν να είναι αρκετά ενισχυμένοι ιδιαίτερα στα πελάγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]