ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΗΠΕΙΡΟΣ)Τι απαντά ο Δήμος σχετικά με δημοσίευμα τοπικού blog που εμφανίζει τον Δήμαρχο να «… ανοίγει την αγκαλιά του στο φασισμό και τη μισαλλοδοξία»

Απάντηση σε ανώνυμη ανάρτηση
Με αφορμή δημοσίευμα του … ανώνυμου blog  epirusgate, που εμφανίζει το Δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα, να έχει δήθεν προσκαλέσει στις εκδηλώσεις Μνήμης της Ανατολής τη Χρυσή Αυγή και να «… ανοίγει την αγκαλιά του στο φασισμό και τη μισαλλοδοξία», δηλώνουμε τα εξής: 
Το δημοσίευμα είναι όχι μόνο ψευδές αλλά και σκόπιμα προβοκατόρικο.  Η πρόσκληση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν αποστέλλεται από το Δήμο αλλά από την περιφέρεια Ηπείρου. Γνωρίζουμε όμως ότι η περιφέρεια Ηπείρου δεν απέστειλε πρόσκληση στη Χρυσή Αυγή.
Η προβοκάτσια και η σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας, αυτό είναι φασισμός!
Το συγκεκριμένο ανώνυμο blog επιλέγει  συνειδητά να «διαφημίσει» τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, προμηθευόμενο και προβάλλοντας  τις φωτογραφίες όπου τα μέλη της ποζάρουν μπροστά από το Μνημείο της Ανατολής, προφανώς μετά το πέρας των εκδηλώσεων και της αποχώρησης των παραβρισκόμενων.  
Προβάλλοντας τις δραστηριότητες φασιστικών μορφωμάτων, έτσι ανοίγει κανείς την αγκαλιά του στο φασισμό!
Να διευκρινίσουμε τα εξής: 

Παρ’ ότι το συγκεκριμένο  ανώνυμο blog επιδίδεται κατ’ εξακολούθηση  την τακτική της παραπληροφόρησης και της συκοφαντίας, ο κ. Θωμάς Μπέγκας ουδέποτε μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί με τις αναρτήσεις του, μη θέλοντας να «νομιμοποιήσει» έστω και εμμέσως τη δήθεν δημοσιογραφία ανώνυμων «κουκουλοφόρων».  
Συμμετέχοντας ως Δήμαρχος Ιωαννιτών στις εκδηλώσεις Μνήμης της Ανατολής και εκπροσωπώντας με αυτή του την ιδιότητα τους δημότες του Δήμου, θεώρησε ότι χρήζει απάντησης μια ανάρτηση που θίγει δημοκρατικά αισθήματα. 
Ο Δήμαρχος σέβεται και τιμά την επώνυμη δημοσιογραφία και θεωρεί καλοδεχούμενη ακόμη και την πιο σκληρή κριτική.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]